close× τηλ. 210 6431422
close×

Η ΩΜΕΓΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ απαρτίζεται από ομάδα ικανών στελεχών, επιστημόνων, με άριστη επαγγελματική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, παρέχοντας πάντοτε στους πελάτες της ανταγωνιστικούς όρους και αποτελεσματικές χρηματοοικονομικές λύσεις και προτάσεις στις ανάγκες τους.

Η εταιρεία έχοντας επενδύσει ιδιαίτερα στην αναζήτηση του καλύτερου έμψυχου δυναμικού, επιβραβεύει καθημερινά το προσωπικό της και φροντίζει και επιτυγχάνει τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση των στελεχών της μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων και ημερίδων.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της εταιρείας έχει διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αρμοδιοτήτων για την κάθε ειδικότητα. Έτσι επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό η εξειδίκευση των στελεχών σε συγκεκριμένο αντικείμενο και αποφεύγονται πιθανές συγκρούσεις αλληλεπικαλυπτόμενων αρμοδιοτήτων μεταξύ του προσωπικού.

Επίσης έχει δημιουργηθεί ένας εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας που περιγράφει διεξοδικά τις διαδικασίες λειτουργίας του κάθε τομέα καθώς και τις διαδικασίες που σχετίζονται με τον τρόπο επίλυσης και παρουσίασης των εκάστοτε θεμάτων